Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nézettségi statisztika

Tisztelt látogatók

Az e-oldal szerkesztőinek jóvoltából készült ez a kis összeállítás képeim és írásaim nézettségéről és olvasottságáról

Itt az eOldal-on két honlapon mutatom be festői munkásságom. A nagyobb a www.kferenc.eoldal.hu (zöldnek nevezem) s kisebb a www.tfkincses.eoldal.hu -n (barna) található. Ezeken kívül számos helyen láthatók még képeim,  egy részüket a „Menüben” a „Linkek” címszó alatt sorolom fel.

Két honlapomat átlagosan 40, 50-en látogatják meg nap, mint nap. Ezek a számok egy kiállítás megnyitó rendezvény közönségének felelnek meg, vidéken.  A honlapok létezése óta több mint 44 ezren tiszteltek meg érdeklődésükkel.

A dőlt betűvel írt adatok a barna honlapra vonatkoznak. A honlapon 243 kép 19 galériában látható. Számomra is meglepően nagy a figyelem csataképeim iránt, 2847-en nézték meg az albumban, e tárgyban készült munkáimat. További jelentős érdeklődés mutatkozott még bibliai tárgyú képeim iránt, 2307 rátekintéssel. A tájképek 1852, a grafikák 1447, a zsánerképek 625 alkalommal kaptak figyelmet.  Egyedi alkotások közül a Dunai festmények vonták magukra az érdeklődők figyelmét 1925 alkalommal. "Jeruzsálem" című képet 534-en, "Képzelődés" című kis  versemet és a kapcsolódó képet 416-an nézték meg. Külön köszönöm az érdeklődők figyelmét a Keceli Művészteleppel kapcsolatosan, a 651 megtekintés jelentős. Több százan nézték meg a többi galériát, illetve az egyes képeket.

A barna honlapon tágabb kitekintéssel foglalkozom a hozzám, valamilyen szállal, kapcsoló festészettel. Így, itt mások munkáinak bemutatására is sor kerül 98 képen 9 galériában. A leglátogatottabbak voltak, a Bozsó János nevét viselő alkotótáborról szóló írások és képek 1132, valamint a „Gondolatok a festészetről” című írás 445 alkalommal.

Időről-időre örömmel egészítem ki a honlapokat, további képekkel és információkkal, festészettel kapcsolatos napjaimról.

2011-03-1

 

###

odi-20110307-festmenyek-007.jpg